L’OREAL PARIS

HEEEI, DRAGILOR!!

Iarna a început să-și intre în drepturile care i se cuvin asupra naturii tot mai mult. Odată cu vremea rece, am fost selectată într-o genială campanie alături de  L’Oreal Paris, organizată de TheBuzzStore. 

Am avut deosebita ocazie de a încerca noua gamă de produse. După cum bine știți, cei mai apropiați mie, arta machiajului nu este cel mai puternic punct forte al meu. Odată cu această campanie, am descoperit niște produse de o calitate foarte bună, cremoase, ușor de folosit și orice stangace, în tot ceea ce înseamnă machiaj, poate să le folosească cu ușurință. 

 Mascara L’Oreal Paris Bambi Eye False Lash este alegerea perfectă pentru gene de invidiat. Fibrele moi, nu încarcă genele și distribuie uniform rimelul, asigurând un aspect minunat. Oferă un volum uimitor genelor, iar privirea ta devine foarte seducătoare.

Corectorul L’Oreal Paris Infaillible More Than  Concealer, are o formulă rezistentă, care hidratează tenul, nu îl încarcă, cu o textură lejeră. Acesta te ajută să scapi de o multitudine de imprefecțiuni. Ușor de aplicat, este perfect pentru trezirea zonei de sub ochi.

Rujurile L’Oréal Paris Color Riche Free the nudes (în nuanțele 02 No Cliché și 09 No Judgment) au o textura catifelată și cremoasă , rezistente pe toata durata zilei. Sunt pigmentate și îți încadrează perfect fondul de ten.

Vă recomand să încercați noua gamă de produse și aștept mesaje să împărțim impresii despre acestea.

 

 

LOVE,ALE

 #buzzlorealmakeup  #mascara  #instagram #blog  #thebuzzstore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu